Seljo_Kaljaš Admin

Broj postova : 16 Bodovi : 48 Reputacija : 0 Datum pristupanja : 06.07.2011 Godina : 26 Lokacija : Požega
 | Naslov: RPG Pravila 12.09.11 23:30 | |
| Ovdje su pravila BalkanDream Servera...Strogo se toga pridrzavajte i bit ce sve u redu...
Role Play - (RP) - Simuliranje stvarnog života...Cilj toga je sto vise se ponasati i raditi radnje koje su moguce u stvarnom životu.Nije realno uzet pusku i poceti ubijati sve...To je zabranjeno i treba se pridrzavati tog znacenja "Rolle Play"...
DeathMatch - (DM) -Bespotrebno i namjerno ubijanje drugih igraca bez pravovaljanog razloga...To je isto strogo kaznjivo!!!
MetaGaming - (MG) -Mijesanje IC i OOC podataka [size=24]In Character -(IC) -tj. unutar razmisljanja samog lika iz igrice (sve ono sto je vezano za igricu) Out of Character -(OOC) -su informacije IZVAN SVIJESTI LIKA IZ IGRE. Primjeri su (lol,xD,,:S,-.-,wtf,itd....)
Sljedeci primjer bi bio taj da izvedes radnu neznajuci podatke o drugom igracu! (Primjer : Vozas se biciklom po gradu i vidis igraca po imenu Duro__Duric i dodes do njega i vices : Duro jel imas sta para?!?! ) To je u stvarnom zivotu nemogu jer nemozes sada znati kako se zove svaki covjek na nekom podrucju niti on nema plocicu s osobnim podatcima iznad glave...Pravila nacin bio bio da ga pozoves na pice pa se upoznate te onda mozes znati sve o drugom igracu...
PowerGaming - (PG) -Tjeranje drugog igraca na radnju koja nije moguca u stvarnom zivotu ili oni ne zele koristecci komandu /me... Naprimjer napisem /me lupa sakom od stup i on se rusi ili /me skida Marini tange u trcanju u moru,takodjer nemoze uzeti bicikl i skakati s zgrade ili planine...To su sve klasicni primjeri PG-a i izbjegavajte to sto je vise moguce... Kako nebi radili PG pitajte osobu zeli li uci u radnju s vama... /Me komanda se prvenstveno koristi kako izrazili postupak svog lika ili neke emocije...
Drive By - (DB) - Ubijanje pjesaka s mjesta vozaca,gazenje igraca vozilom te ubijanje igraca elipsom letjelice
SpawnKill - (SK) - Ubijanje igraca na mjestu njegova spawna...Time mu se onemogucuje mogucnost za igrom jer on tako odma umire...
RevengeKill - (RK) -Ubijanje drugog igraca iz osvete...Nije realno da ako vas neko ubi vi njega kasnije idete traziti da ga ubijete...Nakon vase smrti vi se nesjecate nicega a kamoli osobe koja vas je ubila...
BunnyHop - (BH) -Popularni naziv za skakanje(jednom,dvaput ili vise puta ) s bicklom ili pjeske...To nije moguce u stvarnom zivotu i to je strogo kaznjivo...
TeamKill-(TK)-Ubojstvo igraca iz svoga tima.
MultyKill-(MK)-Ubojstvo jednog igraca vise puta | |
|